Zuid-Holland

Mediation in Zuid-Holland

In Zuid-Holland kunt u bij een ervaren mediator terecht, bijvoorbeeld als u verzeild bent geraakt in een arbeidsconflict. Ook een echtscheiding regelt u sneller en goedkoper met mediation.

Hoe werkt mediation?

Bij een mediation gaan de strijdende partijen met elkaar in gesprek onder begeleiding van een neutrale derde partij: de mediator. De mediator bemoeit zich niet met de inhoud van het conflict, maar zorgt ervoor dat alle partijen aan het woord komen. Het doel van mediation is om tot een oplossing te komen waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden.

Bemiddelen bij conflicten in de zakelijke sfeer

Kiest u voor mediation bij een arbeidsconflict? Dan begeleidt de mediator de betrokken partijen in hun onderhandeling. Denk bijvoorbeeld aan een werkgever en werknemer die uit elkaar willen gaan. Of een ondernemer en een klant die ruzie hebben over een levering. Onze mediators hebben regelmatig te maken met conflicten in de zakelijke sfeer en zijn dus de aangewezen persoon om te bemiddelen.

Op goede voet uit elkaar bij echtscheiding

Ook bij echtscheidingszaken worden onze mediators regelmatig ingezet. Zij hebben dan ook ruime ervaring en kunnen u begeleiden bij de soms ingewikkelde juridische kwesties die er bij een scheiding komen kijken.

Alle afspraken die u maakt, bijvoorbeeld over de zorg en omgang met de kinderen, maar ook de verkoop van het huis, de verdeling van de inboedel, pensioenverevening en alimentatie, worden vastgelegd in het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant.

Mediator in Zuid-Holland

Zoekt u een mediator in Zuid-Holland? Voor al uw mediation zaken staan onze ervaren mediators tot uw dienst.

 

 

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews