Zeeland

Mediation in Zeeland

Effectief omgaan met conflicten is niet altijd even eenvoudig. Zeker niet wanneer u te maken krijgt met een echtscheiding of arbeidsconflict. Het kost u de nodige energie en het zorgt vaak voor veel stress. Als het niet lukt om een conflict op te lossen, kunt u de keuze maken voor mediation in Zeeland. Grote kans dat u alsnog slaagt in het oplossen van een conflict.

Scheiden

Scheiden in Zeeland brengt het nodige regelwerk met zich mee. Wie gaat er voor de kinderen zorgen en wat gebeurt er met het huis waar u nu in woont? Om te voorkomen dat een echtscheidingsconflict escaleert, kunt u de hulp inschakelen van een mediator. Deze heeft niet alleen oog voor de juridische kant van de zaak, maar biedt ook ruimte voor emoties. Samen met deze expert werkt u aan een concrete oplossing en maakt u duurzame afspraken voor de toekomst.

Arbeidsconflict

Bent u als werkgever of werknemer ongevraagd in een arbeidsconflict terechtgekomen en lijkt de oplossing ver te zoeken? Mediation is dan een manier om alsnog aan een oplossing te werken van het arbeidsconflict. Samen met de betrokken partij gaat u om tafel zitten en probeert u het gesprek weer op gang te krijgen. De belangen van beide partijen zijn belangrijk. Een mediator zoekt daarin samen met u en de andere partij naar een passende oplossing.

Welke voordelen biedt mediation?

Conflictbemiddeling door een mediator biedt u diverse voordelen ten opzichte van een advocaat inschakelen:

  • U werkt samen aan een win-win oplossing;
  • U heeft zelf de regie in handen;
  • Goedkoper dan een juridische procedure;
  • De belangen van beide partijen staan centraal.

Neem contact op voor een afspraak of advies

Heeft u deskundige hulp nodig om een conflict op te lossen, bijvoorbeeld bij scheiden of een arbeidsconflict? Schroomt u niet om contact op te nemen met één van onze mediators in Zeeland. Zij gaan graag met u om tafel zitten om met u mee te denken. Uiteraard kunt u bij ons kantoor ook terecht voor vragen over mediation, wat het kost en of deze bemiddelingsmethode ook in uw situatie werkt.

 

 

 

 

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews