Utrecht

Mediation in Utrecht

Arbeidsconflicten en scheidingen komen veel voor en zijn vaak lastige situaties om mee om te gaan. Toch is het mogelijk om een conflict zorgvuldig aan te pakken en met de andere partij opnieuw in gesprek te gaan. Dit kan dankzij mediation. Dit is een vorm van conflictbemiddeling waarin u onder toeziend oog van een mediator zaken uit het verleden probeert op te lossen en duidelijke afspraken maakt voor de toekomst.

Scheiden

Als u besluit om te gaan scheiden, brengt dat de nodige consequenties met zich mee. U zult met uw toekomstige ex-partner om tafel moeten zitten om duurzame afspraken te maken voor zowel nu als in de toekomst. Dit kan door het inschakelen van een mediator in Utrecht. Tijdens deze gesprekken komen ook de kinderen aan bod en wordt de omgangsregeling besproken. Alle afspraken die hierover worden gemaakt, komen te staan in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Als u werkzaam bent in Utrecht en omgeving en u heeft een conflict met uw werkgever of werknemer, dan brengt dit allerlei nare emoties en ontwikkelingen met zich mee. Het is lastig als u niet langer samen door een deur kunt. Mediation kan een belangrijke bijdrage leveren in het herstel van de arbeidsrelatie. Als u zich allebei volop wilt inzetten, valt er veel te bereiken.

De voordelen van mediation

Besluit u om een mediator in Utrecht in te schakelen? Dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Professionele ondersteuning;
  • Betaalbare aanpak;
  • Win-win situatie voor beide partijen;
  • Hoge slagingskans.

Neemt contact op voor een afspraak

Wilt u een conflict voorgoed achter u laten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen met één van onze bemiddelaars in Utrecht. Wij ondersteunen u graag in de zoektocht naar een oplossing en bekijken graag alle opties samen met u en de andere partij. Laat ons u daarom helpen een conflict of geschil zo snel mogelijk de wereld uit te helpen.

 

 

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews