Overijssel

Mediation in Overijssel

Bent u op zoek naar een mediator? Dan bent u bij onze ervaren mediators in Overijssel aan het goede adres. Van echtscheiding tot arbeidsconflict: met mediation lost u het op.

Conflictbemiddeling

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling die in Nederland steeds vaker wordt toegepast. Dat is niet voor niks. Mediation vormt een goed alternatief voor de rechtspraak: in plaats van een langslepend en duur proces aan te gaan waarbij er maar één de winnaar kan zijn, kies je met mediation voor een oplossing waar iedereen baat bij heeft.

Onder begeleiding van een neutrale mediator gaan de strijdende partijen met elkaar in gesprek. Op basis van de onderliggende belangen, wordt er naar een oplossing gezocht die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is.

Herstel van relaties

Conflicten hebben we vaak met de mensen die we dagelijks tegenkomen: op ons werk of in de privésfeer. Een conflict kan daarom ontwrichtend werken: niet alleen u, maar ook uw omgeving heeft er last van. Waar een rechtszaak de wonden vaak dieper maakt, biedt mediation de kans om tot duurzame afspraken te komen. Zo kunt u na een conflict met uw werkgever toch weer verder. Of zorgen u en uw ex-partner na een echtscheiding voor een goede omgangsregeling met de kinderen.

Duurzaam, snel en goedkoop

Omdat mediation in eerste instantie vrijblijvend is en in een vertrouwelijke sfeer plaatsvindt, komt u vaker tot een duurzame afspraak. Daarnaast is mediation meestal sneller en goedkoper dan het voeren van een rechtszaak. Onze ervaren mediators uit Overijssel staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews