Noord-Holland

Mediation in Noord-Holland

Conflicten zijn niet altijd te voorkomen. Scheidingen en arbeidsconflicten komen aan de lopende band voor. Wel kunt u voorkomen dat een conflict escaleert en u terechtkomt in een vechtscheiding of rechtszaak met uw werkgever of werknemer. Dankzij mediation kunt u samen met de andere partij aan een oplossing werken en wat gebeurd is op een zorgvuldige wijze afsluiten en achter u laten.

Scheiden

Gaat u op korte termijn scheiden en denkt u dat mediation kan helpen om een escalatie van het conflict te voorkomen? Dan kunt u zich uitstekend laten begeleiden door een professional. Een ervaren mediator helpt u bij het vormgeven van het echtscheidingsconvenant. En, indien er kinderen in het spel zijn, bij het opstellen van de omgangsregeling en het ouderschapsplan. U maakt duurzame afspraken voor de toekomst, waarmee u het verleden op zorgvuldige wijze kunt afronden.

Arbeidsconflict

U kunt een beroep doen op mediation als u te maken heeft met een arbeidsconflict in Noord-Holland. Een arbeidsconflict zorgt voor de nodige stress op de werkvloer en brengt vaak veel frustratie met zich mee. Als u dit een halt wilt toe roepen en wilt werken aan een acceptabele oplossing met de andere partij, dan kan een mediator u daar uitstekend bij ondersteunen. Uiteraard is de volledige inzet van beide partijen van belang om het conflict te kunnen oplossen.

De voordelen van mediation

Mediation in Noord-Holland brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Besparing van kosten;
  • Eigen invloed op de oplossing;
  • Win-win situatie voor beide partijen;
  • Effectieve aanpak met hoge slagingskans.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u samen met de andere partij tot een goede oplossing komen, bijvoorbeeld bij scheiden of een arbeidsconflict? Neem gerust contact op met ons kantoor. Wij gaan graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden voor een oplossing te bespreken. Een mediator uit Noord-Holland weet veelal orde te scheppen in de chaos en ziet erop toe dat de belangen van beide partijen voldoende aan bod komen in de gesprekken.

 

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews