Noord-Brabant

Mediation in Noord-Brabant

Mediation is een bemiddelingsmethode die een belangrijke bijdrage kan leveren aan het oplossen van een conflict. Bij deze bemiddelingsmethode lost u samen met een andere partij het conflict op onder begeleiding van een ervaren mediator. Deze ziet erop toe dat de belangen van alle betrokkenen centraal staan en dat de communicatie op gang blijft.

Scheiden

Wilt u minder stress tijdens de scheiding? Doe dan een beroep op een mediator in Noord-Brabant bij scheiden. Deze persoon helpt niet alleen bij het maken van duurzame afspraken voor de toekomst, maar bewaakt tevens de voortgang van de gesprekken tussen u en uw (ex-)partner. Wanneer u er samen uit wilt komen, is mediation een uitstekende methode om dit te realiseren. Zowel het echtscheidingsconvenant en, indien nodig, de omgangsregeling en het ouderschapsplan komen aan bod.

Arbeidsconflict

Zowel werkgevers als werknemers in Noord-Brabant kunnen in een arbeidsconflict terechtkomen. Het zorgt voor veel stress en een ongemakkelijke situatie op de werkvloer. Heeft u er ook mee te maken en wilt u graag dat dit probleem wordt opgelost? Een mediator in Boxtel helpt u daar graag verder bij op weg. Tijdens de gesprekken wordt de communicatie tussen de beide partijen bevorderd en wordt er volop gebrainstormd om erachter te komen wat een wenselijke oplossing is voor alle betrokkenen.

De voordelen van mediation

Bij deze bemiddelingsvorm profiteert u altijd van een aantal belangrijke voordelen:

  • U lost het conflict zelf op
  • U kunt invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Minder stress;
  • De vrijheid om mogelijke oplossingen te verkennen.

Neem contact op voor een afspraak

U kunt een afspraak maken met één van onze mediators in Noord-Brabant voor hulp bij scheiden of een arbeidsconflict. Het is belangrijk dat ook de andere partij wil meewerken. Onze ervaren mediators gaan dan samen met u op zoek naar een aanvaardbare oplossing van het probleem. Dankzij onze deskundige hulpverlening krijgt u weer helder zicht op het conflict en bent u in staat om samen met de andere partij alsnog tot een oplossing van het conflict te komen.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews