Limburg

Mediation in Limburg

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij twee partijen met elkaar om tafel gaan zitten om tot een oplossing te komen. Dit gebeurt met behulp van een mediator, een onafhankelijke derde partij. Het is de taak van deze mediator om de regie van het gesprek op te pakken en oog te hebben voor de belangen van beide partijen. Dankzij mediation is vaak alsnog een oplossing van een conflict mogelijk.

Scheiden

Scheiden brengt de nodige consequenties met zich mee. Er moet vaak veel geregeld worden. Wie blijft er in het huis wonen en hoe gaat u de omgangsregeling met de kinderen vormgeven? Om te voorkomen dat zaken bij scheiden uit de hand lopen, kunt u gebruikmaken van een mediator in Limburg. Als bemiddelaar helpt hij u en uw (ex-)partner bij het nemen van belangrijke beslissingen en het maken van duidelijke afspraken. Deze afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Mediation kan ook goed van pas komen bij een arbeidsconflict. Conflicten tussen een werkgever en werknemer komen veelvuldig voor. Wellicht heeft u er zelf ook mee te maken. Juist dan kan deskundige hulp zeer welkom zijn en verlichting bieden voor beide partijen. Een ervaren mediator ziet er op toe dat er sprake is van gelijkwaardigheid tussen beide partijen en dat er geen druk wordt uitoefenend. Met de juiste inzet is het behalen van een oplossing vaak alsnog mogelijk.

Welke voordelen biedt mediation?

Kiest u voor een mediator in Limburg? Dan profiteert u van diverse voordelen:

  • U heeft geen last van wachtlijsten
  • U kunt invloed uitoefenen op de oplossing
  • Betaalbare methode
  • Grote kans dat u er alsnog uitkomt met de andere partij.

Neem contact op voor advies of een afspraak

Heeft u de behoefte aan een deskundige bemiddelaar om een conflict op te lossen? Neemt u dan contact op met ons kantoor in Landgraaf. U kunt bij ons terecht voor het maken van een afspraak of voor deskundig advies. Wij gaan graag samen met u om de tafel zitten om tot een oplossing van uw conflict te komen.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews