Groningen

Mediation in Groningen

Bent u verwikkeld in een echtscheiding of arbeidsconflict? Onze ervaren mediators in Groningen zijn u graag van dienst. Kiest u voor mediation? Dan gaan beide partijen met elkaar in gesprek onder begeleiding van een ervaren mediator.

Conflict

Menselijke relaties gaan gepaard met conflict. Of het nu op het werk is of thuis, soms komt u er samen even niet uit. Dan raken verhoudingen dusdanig verstoord dat u besluit om apart van elkaar verder te gaan.

Wat doet de mediator?

Een conflictsituatie is nooit leuk en gaat vaak gepaard met heftige emoties. Een mediator kan helpen de boel niet te laten escaleren. Als getraind gespreksleider zal de mediator de verstoorde communicatie op gang brengen. Door het uitspreken van standpunten en emoties ontstaat er ruimte voor wederzijds begrip. Op basis hiervan kan worden gezocht naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Mediation in Groningen

Onze mediators in Groningen hebben ruime ervaring met een breed scala aan conflicten. Dit kunnen conflicten in de zakelijke sfeer zijn, zoals een arbeidsconflict tussen werknemer en werkgever, of conflicten binnen en tussen bedrijven. Ook bij conflicten in de privésfeer, zoals bijvoorbeeld een familieruzie, bent u bij ons aan het goede adres.

Mediation is bovendien uitermate geschikt als u na een echtscheiding op goede voet uit elkaar wilt gaan. Samen met de mediator maken u en uw ex-partner goede afspraken, waardoor de scheiding snel en efficiënt verloopt.

Heeft u genoeg van uw conflict en wilt u graag op een prettige manier weer verder? Zet dan vandaag nog de eerste stap en kies voor mediation. Onze ervaren mediators in Groningen staan u graag te woord.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews