Friesland

Mediation in Friesland

Gaan u en uw partner binnenkort scheiden of zijn jullie al gescheiden en zijn er problemen ontstaan? Het is raadzaam u eens te verdiepen in de mogelijkheden van mediation in uw specifieke situatie. Staat u er beiden voor open tot oplossingen te komen en moét dat eigenlijk ook wel, bijvoorbeeld omdat u een koophuis samen heeft of als er kinderen in het spel zijn, dan loont het een mediator in te schakelen.

Scheiden in Friesland

In ruim tachtig procent van de gevallen wordt er positief resultaat geboekt met een mediator om tafel, worden die afspraken ook daadwerkelijk gemaakt. Die afspraken komen in een convenant te staan en worden ingediend bij de rechtbank – waarmee een getrouwtrek in de rechtszaal en daarmee dus veel tijd, geld en moeite bespaard blijven.

Arbeidsconflict in Friesland

Natuurlijk zijn er ook heel andere situaties denkbaar waarin mensen er toch samen uit moeten zien te komen, maar waar dat even niet lukt, bijvoorbeeld vanwege tegengestelde belangen of verwachtingen in een arbeidsconflict. Bent u zelf in zo’n conflict verwikkeld met uw werknemer of uw werkgever en zoekt u naar een mediator in Drachten, dan bevindt u zich op deze website aan het juiste adres. Een afspraak is binnen een dag gemaakt en die oplossing is dus in het verschiet.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews