Flevoland

Mediation in Flevoland

Voor het oplossen van een juridisch conflict hoeft u allang niet meer altijd een advocaat in te schakelen. Mediation neemt namelijk steeds meer in populariteit toe. Het is een snelle manier om een conflict op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld een echtscheiding of arbeidsconflict zijn. In Zeewolde kunt u een keuze maken uit diverse mediators die u bij één van deze conflicten mogelijk de juiste ondersteuning kunnen bieden zodat u een conflict snel achter u kunt laten.

Echtscheiding

Jaarlijks zijn er zo’n 30.000 echtscheidingen in Nederland en dit brengt natuurlijk de nodige consequenties met zich mee. Er moeten allerlei zaken geregeld worden, waardoor het maken van goede afspraken erg belangrijk is. Een mediator kan helpen bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant waardoor u grote problemen in de toekomst zoveel mogelijk kunt voorkomen. Vanzelfsprekend worden alle belangrijke zaken besproken, zoals de omgangsregeling voor de kinderen en hoe de boedel verdeeld gaat worden.

Arbeidsconflict

Ruim een kwart van alle mensen die zich ziek melden, doet dit vanwege een arbeidsconflict op de werkvloer. Hoewel daar in eerste instantie niet direct sprake van is, kunnen de frustraties zo hoog oplopen dat mensen thuis blijven en zich ziek melden. Mediation in Zeewolde is een effectieve manier om tot een oplossing te komen. Een mediator voert als onafhankelijke derde partij neutrale gesprekken die na inspanningen van beide partijen leiden tot een wenselijke oplossing.

De voordelen van mediation

Deze eigentijdse vorm van conflictbemiddeling levert u diverse voordelen op:

  • U kunt snel van start gaan met de gesprekken;
  • U bespaart geld en tijd;
  • U en de tegenpartij komen weer nader tot elkaar;
  • Een informeel karakter

Wij helpen u verder

Niemand vindt een echtscheiding of arbeidsconflict gemakkelijk. Daarom doet u er goed aan een derde en onafhankelijke partij in te schakelen die vanuit een objectieve blik de gehele situatie kan bekijken. Neemt u gerust contact op met onze mediators in Zwolle wanneer u hulp nodig heeft bij een echtscheiding of arbeidsconflict. Onze registermediators werken graag samen met u aan een wenselijk eindresultaat.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews