Drenthe

Mediator in Drenthe

Bijna iedereen heeft op enig moment in zijn leven weleens te maken met een conflict. In het grootste deel van de gevallen zijn de conflicten samen op te lossen. Er wordt samen een oplossing bedacht waar beide partijen tevreden mee zijn. In andere gevallen is het conflict van dusdanige omvang geworden, dat men niet meer ziet hoe dit op een goede manier opgelost moet worden. Zolang er geen oplossing voorhanden is, bestaat de kans dat het conflict almaar groeit. De oorsprong van het conflict kan zelfs in de vergetelheid raken. Het is daarom verstandig om een mediator in Drenthe te zoeken die u beiden kan helpen.

Conflicten in allerlei vormen

Mediation zoeken kan om verschillende redenen nodig zijn. Er is bijvoorbeeld sprake van conflicten binnen een huwelijk waardoor een echtscheiding de enige optie lijkt. Of u bent al gescheiden, maar wilt u graag samen in harmonie verder kunnen leven met het oog op de kinderen. Ook op de werkvloer kan er een conflict plaatsvinden tussen collega’s of tussen de baas en een werknemer. Eigenlijk is iedere reden een goede reden om met ons in contact te komen. Zolang er sprake is van een conflict, zijn wij er om u bij te staan.

Een mediator in Drenthe heeft altijd een neutrale positie. Dat betekent dat de mediator vol aandacht luistert naar beide partijen en het doel heeft de partijen nader tot elkaar te brengen. Tijdens mediation zal dit ook de persoon zijn die het gesprek zal leiden. Mediation wordt vaak gezien als een vrij grote stap. Men wil liever niet hun problemen op tafel leggen aan een volslagen onbekende. Daarom is er het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aftasten of u voldoende vertrouwen hebt in de mediator.

Oplossingsgericht

Er wordt ook een mediationovereenkomst opgesteld. Dat houdt in dat ondertekend wordt dat uw deelname vrijblijvend is en vertrouwelijk wordt behandeld. In totaal zijn er tussen de 2 en 5 gesprekken nodig. Aangezien er een slagingskans bestaat van 85% is de kans groot dat u op relatief korte termijn een oplossing tegemoet kunt zien. Uiteraard dienen beide partijen zich hier wel volledig voor in te zetten. Maar als de wil er is, dan is een oplossing vaak erg dichtbij. Mediation is dus een relatief snelle en zeer effectieve aanpak. Wilt u hier ook eens mee kennismaken? Neem dan eens contact op met een mediator in Drenthe.

Onze klanten

Zie hieronder de ervaringen van andere met eerstnaardemediator

Wij hebben goede ervaringen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website Vitaal ondernemen

Arbo-dienst

De verzuimeconoom werkt samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: De Verzuimeconoom

Arbo-dienst

Wij werken al jaren samen met eerstnaardemediator.

Voor meer informatie bekijk onze website: Regiopoortwachters

Arbo-dienst
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,0 op basis van 3 reviews