Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Zandvoort

Een arbeidsconflict en scheiden zijn twee veel voorkomende conflicten. Beide conflicten hebben invloed op de relatie met de andere partij. Soms kan deze relatie zo verstoord zijn, dat de oplossing van een conflict ver te zoeken is. Juist als er geen uitzicht meer is, kan mediation het verschil maken. Dit is een effectieve vorm van conflictbemiddeling die echt werkt. Talloze conflicten zijn er daadwerkelijk mee opgelost.

Maak een afspraak

Scheiden

Een echtscheiding brengt vaak allerlei emoties met zich mee. Soms lopen deze emoties zo hoog op, dat u het doel uit het oog verliest. Juist het maken van duidelijke afspraken werkt verhelderend voor de toekomst. Daarom schakelt u een mediator in Zandvoort in voor professionele ondersteuning. U weet dan zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat ook de kinderen niet de dupe worden van een echtscheiding. Scheiden doet u daarom met behulp van een mediator in Zandvoort.

Arbeidsconflict

Ligt u overhoop met uw werkgever of werknemer en lijkt het geschil maar niet opgelost te worden? Wellicht dat mediation alsnog een belangrijke bijdrage kan leveren aan een oplossing. Juist als de communicatie verstoord is, kan een ervaringsdeskundige het gesprek weer op gang krijgen. Uiteraard dienen beide partijen voldoende gemotiveerd te zijn om aan een oplossing te werken.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Mediation in Zandvoort door een ervaren mediator, levert u altijd voordelen op:

  • Effectieve mediation bespaart kosten;
  • U kunt invloed uitoefenen;
  • Geen lange wachtlijsten.
  • Win-win situatie voor alle betrokken partijen;

Bel of e-mail voor een afspraak

Heeft u ondersteuning nodig bij het oplossen van een conflict of geschil? U kunt altijd contact opnemen met één van onze mediators in Zandvoort. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om u van de juiste hulp te voorzien. Onze ervaren mediators staan daarom graag voor u klaar en gaan samen met u om tafel zitten. Wellicht dat een oplossing van het conflict op deze manier wel dichtbij is.

Neem contact op