Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Zaltbommel

Conflicten zijn vaak lastige situaties, aangezien ze veel stress met zich meebrengen. Soms kosten ze zoveel energie, dat er bijna geen uitweg meer mogelijk lijkt. U kunt een conflict alsnog oplossen door een keuze te maken voor mediation. Een mediator helpt u en de andere partij in de zoektocht naar een oplossing. Hiervoor worden een aantal gesprekken gevoerd waarin u samen op zoek gaat naar een acceptabele oplossing.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden brengt vaak de nodige stress met zich mee. Veel echtscheidingen eindigen in vechtscheiding. Een ervaren mediator is in staat om samen met u op professionele wijze het conflict aan te pakken. Zo wordt er gekeken naar het echtscheidingsconvenant, de omgangsregeling en het ouderschapsplan. Scheiden wordt daarmee een stuk gemakkelijker. Bovendien helpen de duidelijke afspraken om ook in de toekomst goed met uw (ex-)partner door een deur te kunnen.

Arbeidsconflict

Een conflict op de werkvloer komt veel voor. Voor u als werkgever of werknemer brengt dit de nodige stress met zich mee. U kunt alsnog tot een oplossing door komen, door met de andere partij om tafel te zitten in Zaltbommel. Dankzij mediation is er een hoge slagingskans. Een succesvol resultaat is alleen gegarandeerd als u beiden bereidwillig bent om het conflict tot een goede einde te volbrengen.

De voordelen van een mediator inschakelen

De keuze voor een mediator is een slimme beslissing. U profiteert namelijk van een aantal belangrijke voordelen:

  • Informele gespreksvoering;
  • Professionele aanpak;
  • Snelle en effectieve methode;
  • Betaalbaar en win-win situatie voor beide partijen.

 

Vraag advies of maak een afspraak in Zaltbommel

U kunt contact opnemen met één van onze mediators in Zaltbommel als u een advies nodig heeft. Uiteraard kunt u ook een eerste kennismakingsgesprek inplannen. Onze ervaren mediators staan tot uw beschikking en helpen u graag verder bij het vormgeven van het mediationtraject. Laat u bijstaan door een expert en ontdek welke mogelijkheden er zijn om een conflict alsnog snel de wereld uit te helpen.

Neem contact op
Kies uw mediator