Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Zaandam

Geschillen of conflicten doen zich aan de lopende band voor. Ook u kunt er ongevraagd in terechtkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met een arbeidsconflict of u en uw partner besluiten om binnenkort te gaan scheiden. Soms kan een conflict enorm uit de hand lopen. Om dit te voorkomen, kunt u een mediator in Zaandam inschakelen. Deze helpt en ondersteunt bij de oplossing van een conflict. Als neutrale partij weet deze expert het overzicht op de juiste wijze te bewaren.

Maak een afspraak

Scheiden

Mediation kan uitstekend worden ingezet als u gaat scheiden. Hoewel u een scheiding niet altijd kunt tegenhouden, kunt u wel de nodige stappen zetten om goede afspraken te maken. Dit is nodig om misverstanden in de toekomst te voorkomen. Een mediator in Zaandam weet als ervaringsdeskundige u de juiste hulp te bieden bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en het vormgeven van de omgangsregeling. Daarmee worden uw kinderen niet de dupe van een scheiding.

Arbeidsconflict

Heeft u te maken met een arbeidsconflict op de werkvloer? Dan zult u daar ongetwijfeld diverse negatieve gevolgen van ervaren. U kunt opnieuw met de andere partij aan de slag gaan, door u aan te melden voor mediation in Zaandam. Onder begeleiding van een expert gaat u het gesprek aan en zoekt u naar een mogelijke oplossing van het arbeidsconflict. Dit heeft voor zowel een werkgever als een werknemer bijna altijd een positief eindresultaat.

Mediation levert voordelen op

Het inschakelen van een mediator, levert u altijd voordelen op:

  • Win-win situatie voor beide partijen;
  • Eigen invloed uit op het eindresultaat;
  • Het is een betaalbare aanpak;
  • Hoge slagingskans.

 

Neem contact op voor een afspraak

Bel of mail met ons kantoor als u een afspraak wilt maken met één van onze mediators in Zaandam. Dankzij mediation kan de escalatie van een conflict worden voorkomen. Dus als u op het punt staat om te scheiden of als het arbeidsconflict u teveel wordt, schroomt u dan niet om te bellen of een e-mail te sturen. Onze ervaren experts staan u graag te woord.

Neem contact op