Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Woerden

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of echtscheiding en wilt u dit het liefst zo snel mogelijk de wereld uit helpen? Dan is het verstandig om de hulp van een expert in te schakelen. Deze weet als geen ander welke stappen er nodig zijn om een conflict zo spoedig mogelijk op te lossen. U schakelt hiervoor de hulp in van een mediator. Zeker als u er zelf niet meer uitkomt, is dit een verstandige beslissing.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een echtscheiding is bijna altijd een verdrietige zaak, ook als u in goed overleg uit elkaar gaat. Wat de oorzaak van de scheiding ook is, het is belangrijk om de praktische zaken goed te regelen. Wie blijft er in het huis wonen of wordt het wellicht verkocht? Waar gaan de kinderen wonen en hoe vaak gaan ze een weekend naar de andere ouder toe? Het zijn allemaal zaken die besproken worden als u een mediator in Woerden inschakelt om uw scheiding vorm te geven.

Arbeidsconflict

Mediation kan ook een belangrijke bijdrage leveren bij het oplossen van een arbeidsconflict. Zoals u wellicht weet of zelf ervaart, brengt dit conflict veel stress met zich mee. Het liefst laat u dit zo snel mogelijk achter u. Hebben de gevoerde gesprekken nog steeds niets opgeleverd? Een mediator in Woerden kan alsnog het verschil maken en ondersteuning bieden bij de gesprekken en een eventuele oplossing of compromis.

Wat zijn de voordelen van mediation in Woerden?

Mediation levert u een aantal belangrijke voordelen op:

  • U hoeft geen advocaatkosten te betalen;
  • Professionele aanpak door ervaren bemiddelaars;
  • Geen wachtlijsten en hoge slagingskans;
  • Zelf invloed uitoefenen op de afspraken die worden gemaakt.

 

Maak een afspraak met ons kantoor

Wilt u verder met uw leven en een punt zetten achter het conflict waar u momenteel in zit? Maakt u dan een afspraak met één van onze mediators in Woerden. Onze mediators staan voor u klaar en bieden u graag hun professionele ondersteuning aan. Ze zien er op toe dat de belangen van elke partij voldoende wordt behartigd, waardoor het mogelijk wordt een conflict alsnog snel de wereld uit te helpen.

Neem contact op