Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Woensdrecht

Een conflict kunt u niet altijd voorkomen, maar u kunt wel de nodige stappen ondernemen om escalatie tegen te gaan. U kunt hiervoor een beroep doen op een ervaren mediator. Deze schept niet allen orde in de chaos, maar motiveert u en de andere partij om op zoek te gaan naar een acceptabele oplossing. Dit vraagt om de nodige inzet, maar als u een conflict daadwerkelijk wilt oplossen, heeft u grote kans van slagen op een succesvol eindresultaat.

Maak een afspraak

Scheiden

Gaat u op zeer korte termijn scheiden of zit u al in een scheidingstraject? U doet er goed aan om te kiezen voor mediation in Woensdrecht. Onze mediators helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor allerlei zaken die bij een scheiding komen kijken. Als u gaat scheiden, vraagt dit namelijk uw nodige aandacht. Zo moet er een echtscheidingsconvenant worden opgesteld en moeten er, indien er kinderen in het spel zijn, afspraken worden gemaakt over de omgangsregeling en het ouderschapsplan. Maak daarom een afspraak voor mediation in Woensdrecht.

Arbeidsconflict

Mediation is een manier om een arbeidsconflict bij te leggen en op te lossen. Vaak is dit niet in twee dagen geregeld, maar door een aantal gesprekken te voeren met een mediator in Woensdrecht kunt u alsnog snel tot een oplossing komen. Dit is belangrijk aangezien een arbeidsconflict de nodige stress met zich meebrengt. Dankzij mediation kunt u het conflict met uw werkgever of werknemer alsnog tot een goede einde volbrengen.

Welke voordelen biedt mediation?

Door het inschakelen van een mediator bij een conflict, profiteert u van een aantal belangrijke voordelen:

  • Win-win oplossing voor beide partijen;
  • Snelle aanpak en dus bespaart u geld en tijd;
  • De mogelijkheid om invloed uit te oefenen;
  • Geen lange wachtlijsten.

 

Neem contact op

Wilt u graag een einde aan het conflict waar u al een tijdje mee worstelt? Schroomt u dan niet om contact te zoeken met één van onze mediators in Woensdrecht. Wij begrijpen als geen ander welke gevolgen conflicten met zich kunnen meebrengen. Juist daarom is het van belang dat ze zo spoedig mogelijk worden opgelost. Daarom doet u er goed aan een gesprek in te plannen met één van onze ervaren mediators. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op
Kies uw mediator