Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Winterswijk

Kiest u voor mediation in Winterswijk? Eén van onze ervaren mediators staat u graag bij als mediator bij scheiding of arbeidsconflict. Schroom niet om vrijblijvend contact met ons te nemen.

Mediator Winterswijk

Mediator bij scheiding

Tegenwoordig scheiden steeds meer mensen en zeker niet in alle gevallen gaat dit van een leien dakje. Waar emoties spelen – en waar is dat meer dan tijdens een scheiding – wordt het voor mensen moeilijker met elkaar tot constructieve afspraken te komen. Bij een scheiding, en zeker wanneer daar kinderen mee gemoeid zijn, is het toch zaak met elkaar nog tot die afspraken te komen. Een mediator kan hier uitkomst bieden – sterker nog, in ruim tachtig procent van de gevallen wordt met mediation een afspraak tussen beide partijen bereikt waar allen tevreden mee kunnen zijn.

Arbeidsconflict Winterswijk

En niet alleen in een geval van een scheiding is het van belang er samen uit te komen, ook wanneer het gaat over bijvoorbeeld een arbeidsconflict is het zaak hier constructief mee om te gaan. Als problemen op de werkvloer u in de weg zitten en u op zoek bent naar een mediator in Winterswijk, dan bent u op deze website aan het juiste adres. We hebben namelijk talloze geaccrediteerde bemiddelaars in ons bestand die uw conflict met behulp van mediation tot een einde kunnen brengen.

Neem contact op