Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Winsum

Conflicten komen op diverse vlakken voor in de samenleving. Misschien heeft u er zelf ook mee te maken en worstelt u met een arbeidsconflict of gaat u binnenkort scheiden. Mediation is een uitstekende manier om daadwerkelijk iets te doen aan een conflict. Uiteraard gebeurt dit op een professionele wijze en heeft u een hoge slagingskans.

Maak een afspraak

Scheiden

Mediation kan uitstekend worden ingezet wanneer u en uw partner hebben besloten om te scheiden. Bij een echtscheiding moeten er veel zaken geregeld worden en door het inschakelen van een expert kunt u hier op de juiste wijze vorm aan geven. Daarmee voorkomt u vervelende scenario’s in de toekomst en kunt u de echtscheiding zorgvuldig afwikkelen. Een mediator in Winsum kan hulp bieden bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en, indien er kinderen in het spel zijn, het schrijven van een ouderschapsplan en het maken van afspraken over de omgangsregeling.

Arbeidsconflict

Waar er wordt gewerkt, worden fouten gemaakt en dat kan soms een conflict teweeg brengen. Een arbeidsconflict is lastig aangezien het voor de nodige stress zorgt in uw eigen leven of op de werkvloer. Wanneer u als werkgever of werknemer het conflict wilt oplossen, dan is mediation in Winsum een uitstekende manier om dit aan te pakken. Uiteraard is de motivatie en inzet van beide partijen van groot belang.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation biedt u diverse voordelen bij het oplossen van een conflict:

  • Het is betaalbaar en vermindert stress;
  • Effectieve aanpak;
  • Snelle manier om een conflict op te lossen;
  • Hoge slagingskans.

 

Bel ons kantoor voor een afspraak

Wilt u een conflict op een professionele en zorgvuldige wijze oplossen? Maakt u dan een afspraak met een mediator in Winsum. Onze experts zijn gedreven en gaan samen met u op zoek naar een acceptabele oplossing. Wanneer er ruimte is in uw agenda kan er een afspraak gemaakt worden, waarna u samen met de andere partij en een mediator het conflict effectief gaat aanpakken.

Neem contact op