Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Wijk bij Duurstede

Bent u woonachtig in Wijk bij Duurstede en heeft u te maken met een zenuwslopend conflict of geschil? Mediation is een bemiddelingsmethode die al duizenden mensen en bedrijven heeft geholpen bij het oplossen van een geschil of conflict. Een mediator is een neutrale partij die er op toe ziet dat de belangen van elke partij voldoende worden behartigd. De afspraken die worden gemaakt, zijn een belangrijke peiler om op terug te vallen. Zowel nu als in de toekomst.

Maak een afspraak

Scheiden

Hebben u en uw partner besloten om te gaan scheiden? U kunt de hulp inschakelen van een mediator in Wijk bij Duurstede. Mediation helpt om met elkaar afspraken te maken, zonder dat u elkaar in de haren vliegt. Dit helpt ook om uw kinderen een veilige thuishaven te bieden. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

De beste manier om een conflict met uw werkgever of werknemer op te lossen, is door er met elkaar over te praten. Soms zijn de emoties echter zo hoog opgelopen, dat praten niet meer mogelijk lijkt. Juist dan kan mediation worden ingezet. Het helpt om de relatie met een werkgever of werknemer te herstellen en samen weer door een deur te kunnen.

Welke voordelen biedt mediation?

Een mediator inschakelen voor uw conflict geschil? Dit levert u diverse voordelen op:

  • Snelle aanpak van het conflict;
  • U bespaart op de kosten;
  • U voorkomt een lange stressvolle situatie;
  • U kunt invloed uitoefenen op het eindresultaat.

 

Maak een afspraak voor een eerste kennismaking

U kunt een afspraak maken met één van onze mediators in Wijk bij Duurstede als u iets aan het conflict wilt doen waar u momenteel in zit. Maak gerust kennis met onze mediators en ontdek wat de mogelijkheden zijn om een conflict op te lossen. Wij helpen u graag verder met onze vakkennis en expertise. Scheiden of een arbeidsconflict oplossen, wordt op deze manier minder stressvol.

Neem contact op