Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Wijchen

Conflicten doen zich wereldwijd voor en wellicht heeft u er zelf ook mee te maken. De beste manier om conflicten aan te pakken, is door ze op te lossen. Soms is dat niet altijd even gemakkelijk en heeft u een onafhankelijke derde partij nodig om tot een oplossing te komen. Dit kunt u bereiken dankzij mediation in Wijchen.

Maak een afspraak

Scheiden

Nog steeds eindigt een derde van alle huwelijken in Nederland in een echtscheiding. Gaat u op korte termijn ook scheiden en wilt u alle zaken die daarbij komen kijken graag zo zorgvuldig mogelijk aanpakken? Kies dan voor mediation door een ervaren mediator in Wijchen. Deze weet als geen ander de gesprekken in goede banen te leiden en zo tot gewenste resultaten te komen wanneer u gaat scheiden.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten komen veelvuldig voor. Ze vinden niet alleen plaats op de werkvloer tussen werkgevers en werknemers, maar spelen vaak ook tussen bedrijven onderling. Wilt u er graag zo spoedig mogelijk uitkomen met de andere partij? Overweegt u dan om een mediator in te schakelen die samen met u kan zoeken naar waar nog ruimte is om het conflict op te lossen. Wellicht komt u tot een aanvaardbare oplossing of overeenkomst.

De voordelen van mediation

Door een beroep te doen op een mediator in Wijchen, zult u binnen een kort tijdsbestek daarvan de volgende voordelen bemerken:

  • Efficiënte aanpak;
  • Hoge kans van slagen;
  • Flinke besparing van tijd, geld en stress;
  • Oplossing die voor beide partijen acceptabel is.

 

Maak een afspraak

U kunt zich bij ons kantoor in Wijchen aanmelden voor het maken van een afspraak. Wij leggen onze werkwijze aan u uit en voorzien u van de juiste adviezen. Wanneer u een echtscheiding of arbeidsconflict graag zo constructief mogelijk wilt aanpakken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u werken wij aan een oplossing die wenselijk is voor beide partijen.

Neem contact op