Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Weesp

Conflicten zijn nooit leuk. Ze brengen de nodige stress met zich mee en daar zit u liever niet op te wachten. Een mediator kan echter orde scheppen in de chaos. Als neutrale en onafhankelijke partij weet hij of zij hoe een conflict alsnog succesvol kan worden aangepakt. Daarbij speelt uw inzet ook zeker een belangrijke rol.

Maak een afspraak

Scheiden

Hebben u en uw partner besloten om uit elkaar te gaan? Dan zult u vast en zeker weten dat er veel geregeld moet worden bij een echtscheiding. Scheiden brengt divers regelwerk met zich mee. Zo moet het huis vaak worden verkocht en ook de verdeling van bezittingen speelt een belangrijke rol. Niet geheel onbelangrijk is ook hoe het met de kinderen verder gaat. Mediation helpt bij het vormgeven van de echtscheiding en voorkomt dat zaken escaleren.

Arbeidsconflict

U kunt een arbeidsconflict helaas niet altijd voorkomen. Soms zijn er al verschillende gesprekken gevoerd, maar lijkt een oplossing nog steeds ver te zoeken. Door een mediator in Weesp in te schakelen, is er alsnog een oplossing mogelijk. De ervaringsdeskundige ziet er altijd op toe dat de belangen van alle partijen voldoende behartigd worden. Neem daarom gerust contact op met ons voor het maken van een afspraak.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Mediation heeft inmiddels bewezen een succesvolle bemiddelingsmethode te zijn. Welke voordelen biedt mediation nog meer?

  • Daadkrachtige aanpak;
  • Hoge slagingskans;
  • Het is goed betaalbaar;
  • Eigen invloed uitoefenen op de situatie;
  • Sprake van een win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op voor een eerste afspraak

U kunt altijd contact opnemen met één van onze mediators in Weesp voor het maken van een afspraak. Het is ons streven om u optimaal bij te staan door middel van professionele ondersteuning. Uiteraard is de volledige inzet van beide partijen hierin erg belangrijk. Schroomt u echter niet om een beroep te doen op een van onze mediators. Wij denken graag met u mee als u gaat scheiden of een arbeidsconflict snel wilt oplossen.

Neem contact op
Kies uw mediator