Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Weert

Niemand zit te wachten op een conflict of ruzie. Toch komen ze heel veel voor. Een conflict oplossen is vaak mogelijk wanneer er goed naar elkaar geluisterd wordt. Een conflict hanteren of te boven komen, kan uitstekend worden gerealiseerd met behulp van een mediator. Deze weet als onafhankelijke derde partij orde te scheppen en biedt ondersteuning waar dat nodig is. Er is ruimte voor emoties en het maken van duidelijke afspraken.

Maak een afspraak

Scheiden

Wilt u scheiden zonder onnodige conflicten? Een mediator in Weert biedt optimale ondersteuning bij het vormgeven van een echtscheiding. Regel uw scheiding met behulp van een mediator. Met een mediator maakt u duurzame afspraken voor de toekomst. Zowel de belangen van uzelf, uw (ex-)partner en, als die er zijn, de kinderen worden meegenomen bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Veel werknemers die zich vanwege psychische klachten ziek melden, doen dit vanwege een arbeidsconflict op de werkvloer. Ook als werkgever kunt u last hebben van een arbeidsconflict met een werknemer. Mediation levert een belangrijke bijdrage aan de oplossing van het probleem. De betrokken partijen gaan zo mogelijk weer met elkaar in gesprek om tot een oplossing te komen. Het kan ervoor zorgen dat verstoorde arbeidsverhoudingen weer worden hersteld.

De voordelen van mediation

Mediation in Weert biedt diverse voordelen ten opzichte van een gang naar de rechter:

  • Betaalbare bemiddelingsmethode
  • Effectieve aanpak;
  • Aanvaardbare oplossing voor beide partijen;
  • Eigen invloed op eindresultaat;
  • Hoge slagingskans.

 

Maak een afspraak in Weert

Door een afspraak te maken met ons kantoor in Weert, kunt u voorkomen dat een conflict escaleert. Wanneer u samen met de andere betrokkene(n) het conflict netjes af te handelen, bijvoorbeeld bij scheiden of een arbeidsconflict, dan kan mediation een uitstekende oplossing zijn. Hiervoor is de inzet van alle betrokken partijen noodzakelijk. Daarmee is de kans groot op een acceptabele oplossing voor beide partijen.

Neem contact op