Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Waalwijk

Mediation is een bemiddelingsmethode die steeds vaker wordt ingezet om conflicten snel en vakkundig op te lossen. Het wordt bijvoorbeeld toegepast bij mensen die uit elkaar gaan of midden in een arbeidsconflict zitten. Wilt u een conflict ook graag de wereld uit helpen? Kiest u dan voor een ervaren mediator die u en de andere partij in dit gehele proces kan bijstaan.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden is vaak een stressvolle gebeurtenis die de nodige emoties met zich meebrengt. U kunt al snel het overzicht kwijtraken bij scheiden. U kunt een scheiding zorgvuldig vormgeven door een beroep te doen op een mediator in Waalwijk. Deze gaat samen met u en de andere partij in gesprek om te kijken waar de knelpunten liggen, maar ook wat u kunt ondernemen om conflicten in de toekomst te voorkomen. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het ouderschapsplan, de omgangsregeling en het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is vaak een slopende gebeurtenis en brengt de nodige stress met zich mee. Liever werkt u aan een oplossing van het arbeidsconflict. Dit is mogelijk door een keuze te maken voor mediation in Waalwijk. Een ervaren mediator is in staat om op een objectieve manier naar de zaak te kijken en handvatten aan te bereiken bij het zoeken naar een oplossing.

De voordelen van mediation

Mediation kent veel belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele manieren om een conflict op te lossen:

  • Het is betaalbaar;
  • Hoge slagingskans;
  • Het vermindert stress en bespaart tijd;
  • U kunt zelf invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Een win-win oplossing waar u beiden iets aan heeft.

 

Neem contact op voor een eerste gesprek

Wilt u een afspraak maken met één van onze mediators in Waalwijk? Neemt u gerust contact op met ons kantoor. Wij gaan graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bij ons altijd snel terecht en u komt ook niet op een wachtlijst terecht. Bovendien bieden wij een effectieve aanpak om daadwerkelijk iets aan het conflict te doen en u bij te staan bij het zoeken naar een wenselijke oplossing.

Neem contact op
Kies uw mediator