Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Voorschoten

Als u in een conflictsituatie zit, dan wilt u dit wellicht het liefst vermijden of uit de weg gaan. Toch is dat niet de beste manier om een conflict op te lossen. U kunt een conflict voorgoed achter u laten door een mediator in Voorschoten in te schakelen. Deze helpt en ondersteunt u in het proces om een conflict op te lossen. Bovendien begeleidt deze persoon u ook in het maken van afspraken waar alle partijen iets aan hebben.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Mediation kan een belangrijke bijdrage leveren aan een echtscheiding. Juist bij een scheiding komen veel zaken kijken. Binnen de gesprekken die worden gevoerd, is er ruimte voor emoties, maar ook voor het regelen van diverse praktische zaken. De kinderen hebben namelijk ook na een echtscheiding een veilig thuis nodig. Een mediator helpt bij het maken van deze afspraken. Deze worden allemaal vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Wilt u een arbeidsconflict voorgoed achter u laten? Dit kunt u realiseren met behulp van een mediator in Voorschoten. Deze gaat samen met u en uw werknemer of werkgever om tafel zitten. Door elke partij voldoende ruimte te geven, kunnen relaties worden hersteld en is het voeren van een verhelderend gesprek weer mogelijk. Schroomt u daarom niet om een afspraak te maken voor mediation om het herstelproces in gang te zetten.

Welke voordelen biedt mediation door een bemiddelaar?

Als u een afspraak maakt met een bemiddelaar in Voorschoten, dan geniet u van een aantal voordelen:

  • U kiest voor een professionele aanpak;
  • U bespaart diverse kosten en bovendien vermindert u stress;
  • Geen lange wachtlijsten;
  • Een win-win situatie voor alle betrokkenen.

 

Maak een afspraak met een mediator in Voorschoten

U kunt te allen tijde een afspraak maken met ons kantoor. U kunt zowel telefonisch als per e-mail een afspraak maken. Wij helpen u graag verder op weg in uw zoektocht naar een oplossing bij een conflict. Onze bemiddelaars zijn MfN-registermediators en weten als geen ander hoe zij u het beste kunnen voorzien van professionele ondersteuning. Daardoor kunt u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Neem contact op