Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Voorburg

Mediation is een bemiddelingsmethode die veelal wordt ingezet bij conflicten in de privésfeer en op de werkvloer. Zo wordt deze vorm van bemiddeling gebruikt bij echtscheidingen of arbeidsconflicten. Inmiddels heeft deze bemiddelingsvorm al veel mensen geholpen bij het oplossen van een conflict. Heeft u ook te maken met een arbeidsconflict of scheiding? Schroomt u dan niet om een beroep te doen op een mediator in Voorburg.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Niemand zit te wachten op een scheiding, maar soms ontkomt u er niet aan om uit elkaar te gaan. Als u besluit om te scheiden, kunt u dit het beste direct goed doen. U wilt niet in de toekomst nog te maken krijgen met oud zeer uit het verleden. Een mediator ondersteunt bij het maken van goede afspraken en ziet er bovenal op toe dat er niets onbesproken blijft. Daardoor kunt u weer met een schone lei beginnen na uw echtscheiding.

Arbeidsconflict

Mediation wordt ook veelal ingezet bij een arbeidsconflict. Wilt u voorgoed een punt zetten achter een geschil met uw werkgever of werknemer? De mediators van ons kantoor kunnen u daar uitstekend bij helpen. Deze zijn MfN-registermediators en bovendien ervaren professionals. Ze weten daarom als geen ander hoe ze een conflict op de werkvloer het beste kunnen aanpakken. Als elke partij zich voldoende inzet, is er veel mogelijk.

Welke voordelen biedt mediation?

Conflictbemiddeling door een mediator in Voorburg, levert u altijd voordelen op:

  • U bespaart op de kosten voor een advocaat;
  • U kiest voor een professionele aanpak;
  • U heeft geen last van lange wachtlijsten;
  • Win-win situatie voor alle betrokken partijen.

 

Neem contact op voor een afspraak in Voorburg

Wilt u een conflict voor eens en altijd de wereld uit helpen? Neem dan contact op met onze mediators in Voorburg. Wij beschikken over de tools en ervaring om u te begeleiden bij het oplossen van een conflict. Dit zal heus niet altijd gemakkelijk zijn, maar u kunt te allen tijde rekenen op onze steun. Wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid te helpen.

Neem contact op