Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Venray

Conflicten brengen vaak de nodige spanning en frustratie met zich mee. Voorbeelden hiervan zijn een echtscheiding of arbeidsconflict. Een conflict kan ervoor zorgen dat partijen nog verder uit elkaar groeien en een mogelijke oplossing ver te zoeken is. Mediation levert een belangrijke bijdrage om betrokken partijen weer bij elkaar te brengen of om in elk geval tot een passende oplossing te komen.

Maak een afspraak

Scheiden

Staan u en uw partner op het punt te gaan scheiden en wilt u dat alles in goede banen wordt geleid? Kiest u dan voor een ervaren mediator in Venray bij het vormgeven van de echtscheiding. Scheiden brengt namelijk het nodige regelwerk met zich mee en dit kunt u het beste goed aanpakken om misstanden in de toekomst te voorkomen. Zaken die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld het echtscheidingsconvenant en, als er kinderen in het spel zijn, de omgangsregeling en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict zorgt ervoor dat de verhouding tussen een werkgever en werknemer flink verstoord wordt. Een arbeidsconflict heeft echter niet alleen effect op een arbeidsrelatie, maar brengt ook de nodige spanning met zich mee op de werkvloer. Wilt u als werkgever of werknemer daarom tot een oplossing van het conflict komen? Schakelt u dan een mediator in Venray in om het conflict de wereld uit te helpen.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Een afspraak maken met een mediator in Venray biedt voor betrokken partijen unieke kansen om een conflict op te lossen. Welke voordelen zijn er nog meer?

  • Effectieve aanpak;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Hoge slagingskans;
  • Zelf invloed uitoefenen op de oplossing.

 

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u eventuele mogelijkheden voor mediation bespreken in uw conflictsituatie? Neemt u gerust contact op met ons kantoor in Venray. Wij kunnen u voorzien van optimale ondersteuning bij het oplossen van een conflict. Onze ervaren experts zijn opgeleid om deskundige hulp te bieden en voor zover mogelijk juridische procedures bij de rechter te voorkomen.

Neem contact op