Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Veghel

Conflicten en geschillen komen aan de lopende band voor. U heeft daar niet altijd controle over. Conflicten die veel voorkomen, zijn bijvoorbeeld scheidingen en arbeidsconflicten. Ze zorgen ervoor dat u al snel het overzicht kwijtraakt door de hoeveelheid emoties die om de hoek komen kijken. U kunt daar verandering in brengen door een beroep te doen op mediation in Veghel.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden is een verdrietige kwestie en brengt de nodige emoties met zich mee. Soms zijn deze zo heftig, dat een gang naar de rechter noodzakelijk wordt. Dit kunt u voorkomen door gesprekken te voeren met een mediator. Samen met deze onafhankelijke en deskundige persoon gaat u met uw (ex-)partner om de tafel zitten. U maakt tijdens de gesprekken afspraken voor de toekomst. Deze worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en, indien er kinderen in het spel zijn, een ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is helaas niet altijd te voorkomen. U kunt er echter wel alles aan doen om escalatie hiervan tegen te gaan. Dit doet u door gebruik te maken van mediation in Veghel. Een mediator zorgt ervoor dat alle betrokkenen weer om tafel komen te zitten. Het herstel van de communicatie is de eerste stap die wordt gezet om de situatie te veranderen en een conflict op te lossen.

De voordelen van mediation

Mediation in Veghel biedt u diverse voordelen. Want naast professionele begeleiding profiteert u van nog veel meer voordelen:

  • Effectieve aanpak met hoge slagingskans;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Zelf invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Een win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op voor een eerste kennismaking

Wilt u een conflict ook snel de wereld uit helpen? Schakel dan de hulp in van een mediator bij ons kantoor in Veghel. Wij hebben veel ervaringen met scheidingen en arbeidsconflicten, dus bent u bij ons aan het goede adres voor professionele ondersteuning. Gaat u binnenkort of scheiden of wilt u een arbeidsconflict effectief aanpakken? Kiest u dan voor betaalbare mediation.

Neem contact op
Kies uw mediator