Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Valkenburg

Iedereen kan in een conflict verzeild raken. Wellicht zit u er zelf ook midden in, bijvoorbeeld in een echtscheiding. Scheiden loopt regelmatig uit de hand, waardoor een conflict dreigt te escaleren. U kunt daar verandering in brengen door een onafhankelijke partij in te schakelen om te bemiddelen. Mediation in Valkenburg is een uitstekende manier om een conflict alsnog zo snel mogelijk op te lossen.

Maak een afspraak

Scheiden

Wanneer u en uw (ex-)partner uit elkaar gaan, wilt u natuurlijk voorkomen dat het een vechtscheiding wordt. Dit heeft niet alleen negatieve invloed op uzelf, maar is ook bijzonder schadelijk voor de kinderen, mochten die er zijn. Een mediator kan een belangrijke bijdrage leveren om een vechtscheiding te voorkomen. Samen goede afspraken maken is de beste manier om te scheiden. Dankzij mediation is dit mogelijk. De duidelijke afspraken die u maakt, worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Bovendien wordt er in de gesprekken volop aandacht gegeven aan het ouderschapsplan en de omgangsregeling.

Arbeidsconflict

Onenigheid op de werkvloer kan er voor zorgen dat er een scala aan klachten ontstaat. Soms loopt een conflict zo hoog op dat mensen zich ziek melden. Heeft u ook een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer? Maak dan een afspraak met een mediator in Valkenburg om het conflict alsnog zo snel mogelijk op te lossen. Dit is niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor de werksfeer. Herstel van de arbeidsrelaties is vaak mogelijk.

Waarom kiest u voor mediation?

Conflictbemiddeling is een methode met veel voordelen. U kunt daar dan ook uitstekend van profiteren:

  • Geen lange wachtlijsten;
  • Grote kans op een succesvol resultaat;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Snelle oplossing.

 

Maak een afspraak

Wilt u deskundige ondersteuning bij scheiden of het oplossen van een arbeidsconflict? Ons kantoor in Valkenburg is uitstekend bereikbaar. U kunt altijd een afspraak maken of uw vragen bij ons neerleggen. Er is altijd een mediator beschikbaar die u van dienst kan zijn. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op