Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Uithoorn

Conflicten komen in alle lagen van de samenleving voor. Hoewel u niet altijd iets kunt doen aan het ontstaan van het conflict, kunt u wel besluiten hoe hier mee om te gaan. Het is belangrijk om conflicten aan te pakken, want ze verstoren relaties op een negatieve manier. Door een afspraak te maken met een mediator, gaat u samen met de andere partij in Uithoorn op zoek naar een acceptabele oplossing.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden is een verdrietige kwestie en brengt vaak allerlei emoties met zich mee. Soms lopen die zo hoog op, dat u het overzicht dreigt kwijt te raken. Door middel van mediation gaat u opnieuw om de tafel zitten en bespreekt u de diverse opties en mogelijkheden. Zo wordt er aandacht gegeven aan de omgangsregeling voor de kinderen en komen ook diverse andere praktische zaken aan bod. Afspraken die u maakt tijdens het scheiden, worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Heeft u te maken met een arbeidsconflict op de werkvloer en zorgt dit voor de nodige spanning? Dan is het een slimme keuze om een beroep te doen op een mediator in Uithoorn. Samen met uw werkgever of werknemer gaat u opnieuw het gesprek en kijkt u waar er ruimte is om iets aan het conflict te doen. De mediator ziet erop toe dat de belangen van alle partijen voldoende aan bod komen.

Welke voordelen biedt mediation?

Dankzij mediation in Uithoorn kunt u succesvol een conflict de wereld uit helpen. Wat zijn de voordelen van deze bemiddelingsmethode?

  • Snelle en effectieve aanpak;
  • Betrouwbare bemiddelingsmethode;
  • Win-win situatie voor beide partijen;
  • Eigen invloed op het eindresultaat.

 

Bel of mail voor een afspraak

U kunt te allen tijde contact opnemen met één van onze mediators in Uithoorn. Het maakt niet uit wat de oorzaak van het conflict is, wij helpen u graag verder op weg. Onze ervaren mediators zijn professioneel en deskundig en gaan samen met u op zoek naar een oplossing. Daarmee kunt u een conflict alsnog snel oplossen. Bel of mail ons daarom gerust voor het maken van een afspraak.

Neem contact op