Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Tilburg

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij de strijdende partijen in gesprek gaan onder begeleiding van een neutrale mediator. In Tilburg kunt u bij ons terecht voor uw echtscheiding of arbeidsconflict. Wij hebben altijd een ervaren mediator beschikbaar.

Mediation Tilburg

Arbeidsconflict

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst werkt; en of u nu werkzaam bent bij een groot of klein bedrijf: iedereen krijgt weleens te maken met conflicten op het werk. Steeds vaker wordt in zo’n geval een mediator ingeschakeld. Dat is niet voor niks: mediation is niet alleen een snelle en efficiënte manier om tot een oplossing te komen. De afspraken die tijdens een mediation worden gemaakt houden vaak ook langer stand.

Waar een rechtszaak de strijd meestal verergert, is mediation primair gericht op het vinden van een praktische oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Door de snelheid van de procedure wordt de schade beperkt. Bovendien leidt mediation vaak tot een herstel van de relatie: zo kunt u ook in de toekomst weer op goede voet met elkaar verder.

Echtscheiding

Ook in de privésfeer komen wel eens conflicten voor. Soms speelt een familieruzie al jarenlang, een andere keer is de verdeling een erfenis de aanleiding. Onze mediators hebben ruime ervaring in het bemiddelen tussen familie, vrienden en, in het geval van een echtscheiding, tussen voormalige echtelieden.

Ook als uw echtscheiding niet direct gepaard gaat met conflict, kunt u baat hebben bij mediation. Een mediator helpt u met het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan: zo houdt u alle belangrijke beslissingen in eigen hand.

Meer weten over mediation in Tilburg? Neem vandaag nog contact op met een ervaren mediator.

Neem contact op
Kies uw mediator