Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Tiel

Zoekt u een mediator in Tiel? Eerst naar de mediator is een landelijke organisatie van ervaren mediators. Wij zijn al jaren actief in Tiel en hebben altijd een ervaren mediator voor u beschikbaar. Bijvoorbeeld bij scheiding of conflict.

Mediator Tiel

Mediation bij scheiding of arbeidsconflict

Scheiden kan al snel uitlopen op een conflict. Wanneer er bij dit conflict hulp geboden kan worden door een neutrale partij dan kan een mediator de juiste keuze zijn. Bij mediation wordt getracht het conflict te beslechten door een middenweg te vinden. Wanneer de middenweg gevonden is en alles dat verder verdeeld, gekozen en besloten moet worden is ook gedaan dan kan de mediator een echtscheidingsconvenant opstellen.

Bij een arbeidsconflict kan de mediator ook de juiste partij zijn om te bemiddelen. Een arbeidsconflict kan zijn ontstaan om verschillende redenen en met mediation is het mogelijk om te zoeken naar de juiste oplossing. Dit kan betekenen dat er ontslag volgt maar het kan ook betekenen dat u weer samen verder kunt. Een mediator helpt u bij het vinden van de juiste weg.

Ervaren mediator in Tiel

Wanneer u op zoek bent naar een mediator in Tiel dan vindt u op deze website adressen van geaccrediteerde mediators. Hier kunt u vrijblijvend telefonisch advies inwinnen en eventueel kunt u hier al een afspraak maken binnen een werkdag. Tevens vindt u op deze website meer informatie over de algemene werkzaamheden van de mediator.

Neem contact op