Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Staphorst

Conflicten en geschillen zijn vaak niet alleen te vermijden, maar ook lastig op te lossen. Verwijten zijn vaak snel gemaakt, waardoor een oplossing ver te zoeken is. U kunt hier alsnog mee aan de slag gaan, door een beroep te doen op een mediator in Staphorst. Mediation is altijd onder begeleiding van een onafhankelijke ervaringsdeskundige.

Maak een afspraak

Scheiden

Het besluit maken om te scheiden en dit effectief vorm te geven, is niet altijd even eenvoudig. Bij een scheiding komen vaak allerlei emoties kijken, waardoor het regelen van praktische zaken soms moeilijk gaat. Een mediator in Staphorst biedt uitkomst. Deze professional is ervaren en onafhankelijk en weet als geen ander hoe deze zaken vorm te geven. Niet alleen de verdeling van de bezittingen wordt besproken, maar ook de omgangsregeling en het ouderschapsplan komen aan bod. Scheiden doet u daarom met behulp van mediation.

Arbeidsconflict

Bent u (onverwachts) terechtgekomen in een arbeidsconflict? Dan doet u er goed aan na te denken over mediation. Juist als een oplossing ver te zoeken is, kan een mediator het verschil maken. Als onafhankelijke partij weet deze overzicht te bieden en doet deze professional er alles aan om erop toe te zien dat de belangen van alle betrokkenen voldoende worden behartigd.

De voordelen van mediation

Conflictbemiddeling door een ervaren mediator, levert u altijd diverse voordelen op:

  • Goedkoper dan een advocaat;
  • Hoge slagingskans;
  • Effectieve aanpak en zelf invloed uitoefenen;
  • Win-win situatie voor alle betrokken partijen.

 

Neem contact op voor een afspraak in Staphorst

Wilt u een conflict of geschil op zorgvuldige wijze oplossen? Neemt u dan gerust contact op met één van onze mediators in Staphorst. Wij helpen u graag een conflict zo spoedig mogelijk af te handelen. U kunt bij ons altijd rekenen op professionele ondersteuning. Wij doen er alles aan om met alle betrokken partijen om de tafel te zitten en op zoek te gaan waar nog ruimte is. Met de inzet van beide partijen, is een oplossing bijna altijd mogelijk.

Neem contact op