Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Stadskanaal

Conflicten komen overal voor. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in relaties kunnen er spanningen zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een arbeidsconflict of scheiden. Door een diversiteit aan emoties en spanningen wordt het vaak lastig om een conflict op te lossen. Dankzij conflictbemiddeling voorkomt u dat een conflict uit de hand loopt. In Stadskanaal zijn er diverse expert waar u terecht kunt voor deskundige begeleiding en ondersteuning.

Maak een afspraak

Scheiden

Gaat u scheiden van uw partner en kunt u daarbij deskundige hulp gebruiken? Wellicht is het een overweging waard om een mediator in te schakelen om u daarbij te helpen. Dankzij mediation worden zowel de praktische als emotionele zaken besproken die bij een echtscheiding komen kijken. Zo wordt er aandacht besteed aan het echtscheidingsconvenant, maar ook is er, indien er kinderen in het spel zijn, volop ruimte voor de omgangsregeling en het ouderschapsplan. Daarmee weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is een lastige situatie en brengt vaak vervelende gevolgen met zich mee. Zo werkt het stressverhogend en zorgt het voor de nodige spanningen tussen een werkgever en werknemer. Mediation kan helpen om een arbeidsconflict alsnog tot een einde te brengen. Daarmee voorkomt u dat de zaak escaleert. In Stadskanaal staat er altijd een mediator tot uw beschikking om een arbeidsconflict de wereld uit te helpen.

Welke voordelen biedt een mediator?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling die verschillende voordelen met zich meebrengt:

  • Betaalbare en effectieve methode;
  • Hoge slagingskans;
  • Een oplossing die werkt;
  • Geen lange wachtlijsten.

 

Maak een afspraak in Stadskanaal

Wilt u een conflict zo snel mogelijk de wereld uit helpen? Maak dan een afspraak voor mediation in Stadskanaal. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Onze mediators gaan graag met u in gesprek en helpen u bij het zoeken naar een aanvaardbare oplossing voor het conflict waar u mee te maken heeft. Schroom daarom niet om contact met ons kantoor op te nemen.

Neem contact op