Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Soest

Iedereen is weleens in een conflict terechtgekomen. Iedereen zal beamen dat dit de nodige stress met zich meebrengt. Conflicten of geschillen komen niet alleen op de werkvloer voor, maar ook binnen privérelaties. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij scheiden. Mediation is een bemiddelingsmethode die werkt en al veel mensen heeft geholpen bij het oplossen van een geschil of conflict. U kunt zich hiervoor aanmelden in Soest.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden in goed overleg is mogelijk door een mediator in Soest in te schakelen. Aangezien u geen advocaat inschakelt, bespaart u flinke kosten. Mediation is stukken goedkoper. Bovendien gaat u met een neutrale partij om de tafel zitten om belangrijke zaken te bespreken die bij een echtscheiding komen kijken. De kinderen moeten ook in de toekomst een veilige thuishaven hebben. Verder dienen er ook allerlei praktische zaken rondom de bezittingen te worden besproken. Duurzame afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Een mediator biedt ook uitkomst bij een arbeidsconflict. Dat biedt perspectief bij een conflict tussen bijvoorbeeld een werkgever of werknemer. Als er van alles geprobeerd is en de oplossing niet nabij is of ver weg lijkt, kan dit alsnog helpen om een conflict succesvol op te lossen. Bovendien blijven de kosten daarmee beperkt.

Veel voordelen bij mediation

Door te kiezen voor deze bemiddelingsmethode, geniet u van een aantal belangrijke voordelen:

  • Professionele begeleiding op elk front;
  • Betaalbare aanpak;
  • Succesvolle methode die werkt;
  • Zelf invloed uitoefenen op de eindoplossing.

 

Neem contact op voor een afspraak in Soest

Een mediator in Soest is een oplossing als u geen uitkomst meer ziet bij een conflict in de privésfeer of op de werkvloer. Daarom doet u er goed aan contact op te nemen met één van onze mediators in Soest. Deze is niet alleen professioneel, maar ook ervaren en biedt u daarmee ondersteuning op elk vlak. De belangen van alle partijen worden voldoende behartigd, zodat u daadwerkelijk vrede kunt sluiten met de partij waarmee u in conflict ligt.

Neem contact op