Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Sneek

Is het uw wens een arbeidsconflict of echtscheiding zo snel mogelijk op te lossen? Wellicht is mediation in Sneek dan de perfecte manier om dit vorm te geven. Het is een succesvolle bemiddelingsmethode die al veel conflicten heeft opgelost. U kunt er bijvoorbeeld gebruik van maken wanneer u terecht bent gekomen in een arbeidsconflict of echtscheiding.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een echtscheiding is een situatie die regelmatig voorkomt in Nederland. Scheiden is iets waarbij veel regelwerk komt kijken. Zo moet er een echtscheidingsconvenant worden opgesteld en is het belangrijk dat er een goede omgangsregeling voor de kinderen wordt getroffen. Om hierover goede afspraken te maken, is een beroep doen op een mediator een uitstekend idee. Als neutrale derde partij weet deze orde in de chaos te scheppen. Alle afspraken worden duidelijk op papier gezet.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict brengt de nodige gevolgen met zich mee die voor niemand leuk zijn. Een werkgever heeft last van afname van de productiviteit en motivatie van de werknemer, terwijl een werknemer moeite heeft om met alle stressfactoren om te gaan. Aangezien dit voor niemand een gunstige situatie is, kan mediation een cruciale rol van betekenis hebben. Een mediator helpt het gesprek tussen beide partijen weer op gang te brengen.

De voordelen van mediation in Sneek

Door een beroep te doen op een mediator in Sneek, boekt u winst op verschillende punten:

  • Korte doorlooptijden;
  • Verhelderende afspraken;
  • Lagere kosten dan bij een advocaat;
  • Hogere slagingskans.

 

Maak een afspraak of vraag advies

U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor in Sneek. Er staat altijd een mediator tot uw beschikking die samen met u en de andere partij op zoek kan gaan naar een geschikte oplossing. Uiteraard kunt u ook eerst navraag doen over de kosten die mediation met zich meebrengt en of het slim is om een registermediator in te schakelen.

Neem contact op