Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Slochteren

Winst boeken bij een conflict? Het klinkt u wellicht wat vreemd in de oren, maar het is mogelijk om beter uit een conflict te komen. Zit u in een arbeidsconflict of staat u op het punt te gaan scheiden? Een mediator kan een verschil maken door als neutrale partij orde te scheppen in de chaos. Dankzij harmonieuze afspraken met de andere partij creëert u een positieve toekomst.

Maak een afspraak

Scheiden

Wilt u in plaats van een breekpunt naar een startpunt gaan wanneer u gaat scheiden? Mediation kan een belangrijke bijdrage leveren aan dit besluit. Op een creatieve wijze gaat u op zoek naar oplossingen om een echtscheiding zorgvuldig vorm te geven. Spanningen zullen verdwijnen door het maken van heldere afspraken. Uiteraard vinden deze gesprekken plaats in een veilige en professionele setting waar oog is voor de belangen van beide partijen.

Arbeidsconflict

Helaas komt een arbeidsconflict maar al te vaak voor. Het zorgt voor de nodige stress en spanning op de werkvloer. Een arbeidsconflict in Slochteren kunt u alsnog tot een goede brengen wanneer u de keuze maakt voor mediation. Een mediator heeft oog voor de belangen van beide partijen en gaat samen met u op zoek naar gewenste oplossingen voor het conflict. Daarmee is er voor alle betrokkenen uitkomst mogelijk.

Welke voordelen biedt mediation?

Dankzij mediation in Slochteren, profiteert u van een flink aantal voordelen:

  • Geen langlopende juridische procedures;
  • Wensen en verlangens van beide partijen staan centraal;
  • Gesprekken voeren in professionele setting;
  • Flinke besparing van tijd, geld en energie.

 

Neem contact op voor advies of een afspraak

Heeft u hulp nodig van een expert om een conflict op te lossen? U kunt ons kantoor in Slochteren zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Onze ervaren mediators staan voor u klaar om een eerste afspraak te maken. Door goed te overleggen en heldere afspraken te maken met de andere partij, kunt u een conflict alsnog de wereld uit helpen. Vanzelfsprekend is de motivatie en inzet van beide partijen nodig voor een gegarandeerd resultaat.

Neem contact op