Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Schijndel

Echtscheidingen en arbeidsconflicten zijn de meest voorkomende conflicten en zorgen voor de nodige stress en frustratie. Om te voorkomen dat een conflict escaleert, kunt u de keuze maken voor mediation. Dit is een succesvolle bemiddelingsmethode die u de mogelijkheid biedt om een conflict op te lossen. Daarbij is er oog voor de belangen van beide partijen en ziet een mediator erop toe dat er duurzame afspraken worden gemaakt.

Maak een afspraak

Scheiden

Het beëindigen van een relatie kan een emotioneel proces zijn. Ongecontroleerde emoties kunnen ervoor zorgen dat u uiteindelijk in een vechtscheiding terechtkomt. U kunt dit voorkomen door een beroep te doen op een mediator in Schijndel. U kunt namelijk ook anders scheiden. In een rustige en veilige setting worden allerlei zaken besproken die bij het scheiden komen kijken. Zo wordt er een echtscheidingsconvenant opgesteld en, mochten er kinderen in het spel zijn, is er aandacht voor de omgangsregeling en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Een conflict op het werk, verstoort niet alleen de arbeidsrelatie, maar heeft ook invloed op de werksfeer. Mediation biedt uitkomst in een arbeidsconflict. Daarmee kan in een vroeg stadium de arbeidsrelatie hersteld worden en is een gang naar de rechter niet langer nodig. Heeft u te maken met een arbeidsconflict? Doe een beroep op een mediator in Schijndel om alsnog samen het conflict op te lossen.

Welke voordelen biedt mediation?

Mediation brengt diverse voordelen met zich mee waar u absoluut profijt van heeft:

  • Betaalbare professionele begeleiding;
  • Effectieve aanpak met hoge slagingskans;
  • Geen lange wachtlijsten;
  • Herstel van de communicatie tussen beide partijen.

 

Neem contact op en maak een afspraak

U kunt contact opnemen met één van onze mediators in Schijndel voor het maken van een afspraak. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk wat er nu precies aan de hand is. Bij scheiden of een arbeidsconflict gaat de mediator samen met u en de andere partij om tafel zitten om op zoek te gaan naar een oplossing. Bij succesvolle medewerking van beide partijen is de slagingskans altijd erg hoog.

Neem contact op
Kies uw mediator