Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Rotterdam

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling die in Nederland steeds vaker wordt ingezet. Ook in Rotterdam kunt u bij ons terecht voor een ervaren mediator. Bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict, of als u gaat scheiden.

Mediator Rotterdam

Mediation en scheiden

Als u gaat scheiden, kunt u een eenzijdig verzoek hiertoe indienen bij de rechtbank. Een advocaat zal in zo’n geval uw belangen behartigen en uw partner krijgt de gelegenheid verweer te voeren met een eigen advocaat.

Een andere mogelijkheid is om een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding in te dienen. Lukt het u en uw partner ook om zelf afspraken te maken over alle belangrijke zaken? Dan is de rechtszaak slechts een formaliteit die schriftelijk kan worden afgehandeld. Een mediator assisteert bij het maken van deze afspraken. Er komt immers van alles bij een scheiding kijken: u zult het gemeenschappelijke huis en de inboedel moeten verdelen, en ook alle spaartegoeden, bezittingen en schulden.

Heeft u kinderen? Dan bent u bovendien verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Onze mediators hebben ruime ervaring met al deze zaken en staan u graag bij.

Mediation en arbeidsconflict

Mediation is ook  geschikt om verschillende andere soorten conflicten op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een arbeidsconflict of aan conflicten binnen of tussen bedrijven. Daarnaast kunnen onze mediators bemiddelen bij bijvoorbeeld een burenruzie of een familieconflict.

Mediator te Rotterdam

Naar de mediator in Rotterdam? Met mediation komt u snel en professioneel tot een oplossing voor uw scheiding of arbeidsconflict. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op