Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Roermond

In Roermond en omgeving kunt u bij ons terecht voor een ervaren mediator. Mediation wordt steeds vaker ingezet bij allerhande conflicten. Van arbeidsconflict tot echtscheiding: met mediation stopt u met vechten en begint u met zoeken naar een oplossing.

Mediator Roermond

Arbeidsconflict

Is die ruzie met uw werknemer of werkgever volledig uit de hand gelopen? Houdt uw zakelijke relatie zich niet aan het contract? Of wilt u een ontslagprocedure soepel laten verlopen? Als u naar de rechter stapt, geeft u de oplossing uit handen: u kunt winnen of verliezen. Met mediation zoekt u juist naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Een mediator is een neutrale derde persoon die bemiddelt tussen de strijdende partijen. Deelname aan mediaton is vrijwillig en pas als er een oplossing gevonden is, wordt deze vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Familiezaken en scheiding

Mediation kan ook worden toegepast bij echtscheidingszaken of familieruzies. Een mediator brengt de betrokken partijen met elkaar in gesprek. Ook als er bij een scheiding geen sprake is van conflict, kan een mediator helpen om alle zaken – van de verdeling van de inboedel tot alimentatieregeling – op een rijtje te krijgen. Als het u en uw ex-partner lukt alle afspraken zelf vast te leggen in een echtscheidingsconvenant, is de gang naar de rechter slechts een formaliteit.

Met mediation in Roermond vindt u snel en efficiënt een oplossing voor al uw conflicten. Ook voor het regelen van uw echtscheiding kunt u terecht bij een ervaren mediator.

Neem contact op