Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Rijswijk

Mediation is een bemiddelingsmethode die al veel mensen heeft geholpen bij het oplossen van een conflict. Juist als u al van alles heeft geprobeerd, maar niets lijkt te werken, kan deze vorm van bemiddeling zeer welkom zijn. In Rijswijk kunt u altijd terecht bij een ervaren bemiddelaar die al veel heeft bemiddeld bij arbeidsconflicten en echtscheidingen. Dat mag u zeker vertrouwen geven in een succesvolle afloop.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een mediator inschakelen bij een echtscheiding? Dat is altijd een slimme beslissing. Dit biedt u namelijk de garantie dat alle belangrijke zaken die bij een scheiding komen kijken, goed worden geregeld. Zo komt onder andere aan bod waar de kinderen gaan wonen, wat er met de woning gaat gebeuren en hoe de verdeling van de overige bezittingen er uit zal zien. Afspraken die u maakt, worden vastgelegd in het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Mediation biedt ook uitkomst bij een arbeidsconflict. Is het einde van het conflict nog niet in zicht, maar wilt u het liefst zo snel mogelijk tot een oplossing komen? Kies dan zeker voor een mediator in Rijswijk om u daarbij te helpen. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om opnieuw met elkaar in gesprek te gaan en knelpunten weg te nemen. De belangen van elke partij worden voldoende behartigd, waardoor er een win-win situatie voor alle betrokkenen bestaat. Meld u daarom aan voor mediation bij een arbeidsconflict.

Welke voordelen biedt een mediator?

Mediation in Rijswijk inzetten bij een arbeidsconflict of echtscheiding, levert u altijd voordelen op:

  • Snelle aanpak van het conflict;
  • Professionele bemiddelaars;
  • Hoge slagingskans;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Win-win situatie voor alle partijen.

 

Neem contact op met ons kantoor

Staat u op het punt om uit elkaar te gaan of heeft u behoefte aan professionele ondersteuning bij een arbeidsconflict? Neemt u gerust contact op met één van onze mediators in Rijswijk. Zij gaan graag voor u aan de slag en doen er alles aan om tot een oplossing van het conflict te komen. Laat u daarom door ons bijstaan en voorkom een langlopende juridische procedure.

Neem contact op