Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Rijssen-Holte

Wellicht gaat u conflicten liever uit de weg, maar toch ontkomt u er niet altijd aan. Hoewel u niet altijd iets kunt doen aan het ontstaan van een conflict, kunt u wel de nodige stappen zetten om escalatie ervan te voorkomen. Mediation is een manier om een conflict aan te pakken. Dit doet u onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Maak een afspraak

Scheiden

Staan u en uw partner op het punt om te gaan scheiden? Dan doet u er goed aan hiervoor gebruik te maken van mediation. Een ervaringsdeskundige weet als geen ander hoe deze zaken op een effectieve wijze aangepakt kunnen worden. Juist als u gaat scheiden, is dit van groot belang. De kinderen moeten ook in de toekomst een veilige plek aangeboden krijgen. Alle afspraken die worden gemaakt in de gesprekken, worden tevens vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Mediation kan ook een belangrijke rol vervullen bij een arbeidsconflict. Vaak is dit een stressvolle situatie die u het liefst uit de weg gaat. U kunt alleen tot een oplossing komen, als beide partijen bereid zijn zich volledig in te zetten voor een positief eindresultaat. Juist een mediator kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren en ziet erop toe dat de belangen van elke partij voldoende behartigd worden.

De voordelen van conflictbemiddeling door een mediator

Conflictbemiddeling door een mediator in Rijssen-Holte, levert u talloze voordelen op:

  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Effectieve en daadkrachtige aanpak;
  • Snelle oplossing;
  • Hoge slagingskans;
  • Zelf invloed uitoefenen op de uiteindelijke oplossing.

 

Neem contact op met onze mediators in Rijssen-Holte

Wilt u op korte termijn een afspraak inplannen met een mediator? Dit is mogelijk door contact op te nemen met één van onze mediators in Rijssen-Holte. Wij helpen u graag verder bij het maken van duidelijke afspraken en het oplossen van een conflict of geschil. Schroomt u daarom niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing.

Neem contact op
Kies uw mediator