Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Rhenen

Conflicten komen in allerlei soorten en maten voor. Ze zorgen voor veel negatieve invloed op privérelaties en zakelijke relaties. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij scheiden of als u te maken heeft met een arbeidsconflict. Door gebruik te maken van mediation voorkomt u dat een conflict of geschil verder escaleert. In Rhenen zijn er diverse mediators die u kunnen bijstaan bij een echtscheiding of het aanpakken van een arbeidsconflict met een werkgever of werknemer.

Maak een afspraak

Scheiden

Als u en uw partner hebben besloten om te gaan scheiden, dan moet er vaak van alles geregeld worden. Wie gaat er in het huis wonen of wordt deze wellicht verkocht? Bij wie gaan de kinderen wonen? Al deze zaken bespreekt u met een mediator in Rhenen. Afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. De omgangsregeling wordt verder uitgebreid besproken.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict tussen een werkgever en werknemers is een veel voorkomend verschijnsel. Het brengt vaak diverse negatieve emoties met zich mee die de arbeidsproductiviteit niet echt bevorderen. U kunt tot een oplossing van het conflict komen in Rhenen door een beroep te doen op een mediator. U gaat samen rondom de tafel zitten om aan een oplossing van het conflict te werken.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Doet u een beroep op een van onze ervaringsdeskundigen? Dan profiteert u direct van een aantal belangrijke voordelen:

  • Professionele aanpak door deskundigen;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • De ruimte om invloed uit te oefenen;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak

Heeft u behoefte aan mediation? Schroomt u niet om de telefoon te pakken en een afspraak te maken met een van onze mediators in Rhenen. We staan met veel plezier voor u klaar. Of het nu gaat om een echtscheiding of een arbeidsconflict, wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid te helpen. Laat ons u daarom helpen.

Neem contact op