Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Raalte

Omgaan met een conflict is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als stress en heftige emoties de boventoon voeren. Mediation is kort samengevat een manier van conflictbemiddeling. Het kan zowel ingezet worden bij een arbeidsconflict als een relationeel conflict zoals scheiden. U schakelt hiervoor een onafhankelijke mediator in die weet hoe te handelen in deze situatie. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Maak een afspraak

Scheiden

Een echtscheiding brengt divers regelwerk met zich mee. Het is niet altijd gemakkelijk om goede afspraken te maken met een toekomstige ex-partner. Toch is dit in het belang van de kinderen en uzelf erg belangrijk. Mediation door een ervaren mediator kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Er wordt niet alleen gekeken naar de omgangsregeling en het ouderschapsplan, alle afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Ligt u overhoop met uw werkgever of werknemer in Raalte en lijkt het einde hiervan nog niet in zicht? Wellicht dat een mediator als onafhankelijke partij het verschil kan maken. Misschien ervaart u zelf ook de nadelige gevolgen van een arbeidsconflict en wilt u het conflict daarom het liefst zo snel mogelijk opgelost zien. U kunt hiervoor in Raalte uitstekend terecht bij een van onze ervaringsdeskundigen.

De voordelen van mediation in Raalte

Gaat u scheiden of wilt u een arbeidsconflict snel oplossen? Meld u aan voor mediation en ervaar de diverse voordelen:

  • Snel een afspraak inplannen;
  • Effectieve aanpak;
  • Betaalbare bemiddelingsmethode;
  • Zelf werken aan een oplossing;
  • Hoge slagingskans.

 

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek

Uiteraard is een conflict niet altijd te voorkomen, maar u kunt wel in actie komen om er iets aan te doen. Maak daarom een eerste kennismaking met een mediator in Raalte. Er is veel mogelijk, dus schroomt u zeker niet om de telefoon te pakken voor een afspraak. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per e-mail. Wij doen er alles aan u om zo snel mogelijk te helpen dankzij onze professionele dienstverlening.

Neem contact op
Kies uw mediator