Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Purmerend

Dankzij mediation kan een arbeidsconflict of echtscheiding snel en zorgvuldig in goede banen worden geleid. Het komen tot een aanvaardbare oplossing is voor beide partijen vaak de grote wens voordat ze hiermee aan de slag gaan. Onze ervaren mediator in Purmerend kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Er is niemand die het huwelijksbootje instapt met de intentie om over een aantal jaren te gaan scheiden. Een scheiding is een verdrietige zaak en kan de nodige heftige emoties met zich meebrengen. Dit kan in goede banen worden geleid door een expert in te schakelen die beide partijen nieuwe invalshoeken kan laten zien en bovendien mee helpt bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Het maken van duidelijke afspraken werkt voor beide partijen verhelderend.

Arbeidsconflict

U zult niet de eerste zijn die zich bij ons aanmeldt om een arbeidsconflict de wereld uit te helpen. Arbeidsconflicten komen veelvuldig voor en u kunt ze op een slimme manier aanpakken door gebruik te maken van mediation. Een arbeidsconflict zorgt vaak voor veel stress en ziekteverzuim. Dankzij onze ervaren mediator in Purmerend gaan beide partijen opnieuw met elkaar in gesprek om het conflict samen op te lossen.

De voordelen van een mediator inschakelen

Door een beroep te doen op mediaition profiteert u altijd van diverse voordelen. Mocht u een arbeidsconflict of echtscheiding graag netjes willen oplossen, dan levert u dat veel op, zowel op de korte als op de lange termijn:

  • Geen wachtlijsten;
  • Tijd- en kostenbesparing;
  • Een acceptabele oplossing voor beide partijen;
  • Duurzame afspraken.

 

Meld u aan

Neem contact op met ons kantoor in Purmerend wanneer u een afspraak wilt maken met een mediator. Ons team bestaat uit ervaren experts die als geen ander weten hoe ze samen met u en de andere partij kunnen toewerken naar een goede oplossing. Dankzij mediation in Purmerend zal uw bestaan er binnenkort weer minder stressvol uitzien, aangezien een arbeidsconflict of echtscheiding netjes kan worden afgehandeld.

Neem contact op