Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Papendrecht

Een conflict oplossen, kunt u het beste doen door erover te praten met elkaar. Soms zijn de emoties bij een conflict zo hoog opgelopen dat het bijna niet meer mogelijk lijkt om de kwestie op te lossen. Deze gevoelens kunnen zich voordoen bij een echtscheiding of arbeidsconflict. Door u aan te melden bij een mediator in Papendrecht, voorkomt u dat een conflict of geschil escaleert en gaat u onder begeleiding van een ervaren bemiddelaar opnieuw het gesprek met elkaar aan.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een mediator inzetten als u te maken heeft met een echtscheiding, is een slimme keuze. U kiest namelijk voor een gedegen aanpak, waarin u samen met uw toekomstige ex-partner duidelijke afspraken maakt voor de toekomst. Dat biedt niet alleen voor uzelf veiligheid, maar ook voor uw ex-partner en kinderen. Afspraken die u maakt over de verdeling van de goederen en de omgang met de kinderen, worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en in het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Veel mensen lijden onder de gevolgen van een arbeidsconflict. U misschien ook wel. U ligt voor kortere of langere tijd in conflict met uw werkgever of werknemer en een einde van het desbetreffende conflict ligt helaas nog niet in het zicht. Door middel van mediation gesprekken gaat u opnieuw met elkaar in gesprek. Dit doet u onder begeleiding van een ervaren mediator. Deze persoon ziet er bovendien op toe dat de belangen van beide partijen voldoende worden behartigd.

Welke voordelen biedt mediation?

Een beroep doen op mediation in Papendrecht levert veel interessante voordelen op:

  • U bespaart op de kosten voor een advocaat;
  • U kiest voor een effectieve en professionele aanpak;
  • Geen wachtlijsten, maar direct met elkaar in gesprek;
  • Hoge slagingskans;
  • Invloed uitoefenen op de oplossing.

 

Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak

Wilt u een arbeidsconflict of echtscheiding op een effectieve manier aanpakken? Maakt u dan een afspraak met een mediator in Papendrecht. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen om een eerste afspraak te maken voor mediation gesprekken. Onze bemiddelaars zijn ervaren en gaan professioneel te werk. Door u volledig in te zetten, is de kans groot dat u slaagt voor een oplossing van het conflict.

Neem contact op
Kies uw mediator