Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Oss

Mediation kan een grote meerwaarde zijn bij het oplossen van een conflict. Scheiden of een arbeidsconflict zijn twee van de meest voorkomende geschillen. Om te voorkomen dat een geschil bij de rechtbank wordt uitgevochten, kan er een afspraak gemaakt worden met een mediator. Deze biedt ondersteuning, bevordert de communicatie en ziet erop toe dat de gesprekken goed verlopen.

Maak een afspraak

Scheiden

Om te kunnen scheiden, moet er vaak van alles geregeld worden. Dat regelwerk is soms erg lastig wanneer u overmand bent door emoties. Een mediator in Oss helpt u bij het maken van de juiste beslissingen. Ook als u kinderen heeft, worden deze daarbij betrokken. De omgangsregeling en het ouderschapsplan zijn namelijk belangrijke punten die aan de orde komen tijdens de gesprekken. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Arbeidsconflict

Zakelijke geschillen komen aan de lopende band voor. Conflicten tussen werkgevers en werknemers zorgen voor de nodige onrust en frustratie op de werkvloer. Mediation in Oss levert een belangrijke bijdrage aan het oplossen van een arbeidsconflict. Juist wanneer helder communiceren niet meer mogelijk lijkt en de oplossing ver te zoeken is, kan mediation orde scheppen in de chaos. U gaat samen met de andere partij probleemoplossend te werk. U zult verbaasd zijn over het resultaat dat u hiermee kunt bereiken!

Welke voordelen biedt mediation?

Kiest u voor conflictbemiddeling door een mediator? Dan profiteert u direct van een aantal belangrijke voordelen:

  • U voorkomt een lang juridisch gevecht;
  • Een betaalbare en betrouwbare aanpak;
  • Oplossingen waar u zelf invloed op uitoefent;
  • Geen last van lange wachtlijsten.

 

Neem contact op voor een eerste kennismaking

Als u op het punt staat te scheiden of er wellicht al midden in zet, neemt u dan gerust contact met ons op. De ervaren mediators op ons kantoor in Oss, gaan graag met u aan de slag. Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd advies inwinnen bij een arbeidsconflict. Met welk conflict u ook worstelt, wij bieden u graag onze professionele hulpverlening aan om tot een oplossing te komen.

Neem contact op
Kies uw mediator