Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Oldenzaal

Conflicten zijn helaas niet altijd te vermijden. Soms krijgt u er op de meest onverwachte momenten mee te maken. U kunt echter wel het één en ander doen om te voorkomen dat een conflict uit de hand loopt. Dankzij mediation in Oldenzaal kunt u hulp en ondersteuning krijgen bij een arbeidsconflict of echtscheiding.

Maak een afspraak

Scheiden

Hebben u en uw partner de keuze gemaakt om te gaan scheiden? Dan zult u ongetwijfeld op de hoogte zijn dat er van alles geregeld moet worden. Een mediator kan u hier uitstekend bij helpen. Deze helpt niet alleen om het echtscheidingsconvenant zorgvuldig op te stellen, maar denkt tevens met u mee omtrent de omgangssregeling en het ouderschapsplan. Onbezorgd scheiden doet u daarom met de hulp van een mediator in Oldenzaal.

Arbeidsconflict

Bent u in arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer en lijkt een oplossing ver te zoeken? Mediation maakt het onmogelijke mogelijk. Onder begeleiding van een onafhankelijke ervaringsdeskundige gaat u rondom de tafel zitten om diverse zaken te bespreken. Als beide partijen volop gemotiveerd zijn, is er veel mogelijk om tot een oplossing te komen van het arbeidsconflict. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor.

Welke voordelen biedt mediation?

Worstelt u met het vormgeven van de echtscheiding of het oplossen van een arbeidsconflict? Mediation levert u diverse voordelen op:

  • Een betrouwbare en effectieve aanpak;
  • Hoge slagingskans;
  • Win-win situatie voor beide partijen;
  • Zelf invloed uitoefenen op de situatie.

 

Neem contact op

Wilt u een beroep doen op conflictbemiddeling in Oldenzaal? Wij hebben diverse mediators die u verder kunnen helpen. Ze bieden u deskundige ondersteuning, ongeacht de aard van het conflict. Schroomt u niet contact op te nemen met ons kantoor. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij zien het namelijk als onze plicht om u van de juiste hulp te voorzien bij het oplossen van een conflict of geschil.

Neem contact op
Kies uw mediator