Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation Nunspeet

Deskundige begeleiding via mediation kan een aanrader zijn wanneer u in een conflict terecht bent gekomen. Conflicten komen veelvuldig voor. De twee belangrijkste conflicten zijn een echtscheiding en een arbeidsconflict. Heeft u hiermee te maken? Kies dan voor een mediator om tot een oplossing van het conflict te komen. Een mediator biedt uitstekende begeleiding en gaat als neutrale partij met beide partijen in gesprek.

Maak een afspraak

Scheiden

Scheiden is een conflict waar u niet altijd om gevraagd heeft. Soms kan het u gewoonweg overkomen. Wat de oorzaak van een scheiding ook is, een mediator in Nunspeet is in staat om u en uw (ex-)partner te begeleiden. Door een mediator bij scheiden in te schakelen, voorkomt u vervelende scenario’s waaronder bijvoorbeeld een vechtscheiding. Met de scheidingsexpert maakt u afspraken voor de toekomst. Zo wordt bijvoorbeeld, indien er kinderen in het spel zijn, de omgangsregeling besproken.

Arbeidsconflict

Naast scheiden is ook een arbeidsconflict een veelvuldig verschijnsel. Het levert de nodige stress en demotivatie op. Een arbeidsconflict kan daarom maar beter zo snel mogelijk worden opgelost. Escalatie van het conflict wordt daarmee voorkomen en dat is voor elke partij beter. Kunt u de hulp van een bemiddelaar gebruiken? Kies dan voor mediation in Nunspeet en ervaar zelf hoe u en de andere partij tot een concrete oplossing kunnen komen.

De voordelen van mediation

Het inschakelen van een mediator levert u altijd diverse voordelen op:

  • U investeert op een positieve manier in de toekomst;
  • Betaalbare manier van conflictbemiddeling;
  • Oplossingen waar beide partijen achter staan;
  • Effectieve aanpak door het voeren van informele gesprekken.

 

Neem contact op met ons kantoor in Nunspeet

U kunt contact opnemen met één van onze mediators in Nunspeet bij een scheiding of arbeidsconflict. Wij zijn u graag van dienst om een conflict op te lossen en duurzame afspraken te maken voor de toekomst. Zowel arbeidsconflicten als echtscheidingen kunnen belemmerend werken op uw dagelijks functioneren. Gelukkig biedt mediation een blijvende oplossing waar u daadwerkelijk iets aan heeft.

Neem contact op