Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in de Noordoostpolder

Woont u in de Noordoostpolder en gaat u scheiden? Of bent u verwikkeld in een arbeidsconflict? Ga dan eerst naar de mediator. Want via mediation komt u snel tot goede afspraken. Dat bespaart tijd, geld en stress.

Mediator Noordoostpolder

Scheiden? Eerst naar de mediator

Het is niet te voorkomen dat er geleden wordt bij een scheiding, want hoe dan ook zullen emoties een rol spelen. Wel is te voorkomen dat u er beiden, vanwege deze emoties, niet uitkomt met elkaar. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het zaak toch samen tot afspraken te komen en met elkaar tot constructieve oplossingen te geraken. In meer dan tachtig procent van die gevallen blijkt mediation het antwoord. Samen met een mediator wordt namelijk een convenant opgesteld, dat ingediend wordt bij de rechter. Doet u dit nog tijdens het proces van scheiden, dan voorkomt u hiermee dat het later eventueel tot een escalatie komt of dat u een strijd bij de rechter aangaat – nog even naast het feit dat het u veel geld, tijd en moeite bespaart.

Arbeidsconflict in de Noordoostpolder

Niet alleen scheidingen vragen om een constructieve oplossing tussen beide partijen, ook in werksituaties dienen afspraken met elkaar gemaakt te worden. Mediation is hét middel bij een arbeidsconflict. Zoekt u een mediator in de Noordoostpolder die u heel gericht kan helpen, neem dan contact op via de website.

Neem contact op