Bel zelf
085 – 401 65 22

Mediation in Nieuw-Vennep

Arbeidsconflicten en echtscheidingen zijn veel voorkomende conflicten en brengen vaak de nodige stress met zich mee. Hier kan iets aan gedaan worden dankzij mediation. Dit is een bemiddelingsmethode waarin u onder begeleiding van een ervaren professional probeert tot een oplossing te komen van een conflict. Daarmee kan een conflict alsnog snel worden opgelost.

Maak een afspraak

Scheiden

Hebben u en uw partner besloten om uit elkaar te gaan en wilt u dit graag in goede banen leiden? Dan is het maken van een afspraak met een mediator in Nieuw-Vennep een slimme keuze. Deze ervaringsdeskundige gaat met u in gesprek en er worden afspraken gemaakt over de verdeling van de goederen en hoe de opvoeding van de kinderen wordt vormgegeven na het scheiden. Alle afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict tussen een werkgever en werknemer of werknemers onderling, zorgt voor veel onrust en stress op de werkvloer. Daarom dient een arbeidsconflict zo snel mogelijk te worden opgelost. Door u aan te melden voor mediation door een mediator in Nieuw-Vennep kunt u hier effectief mee aan de slag gaan. Hiermee voorkomt u een gang naar de rechter en bespaart u tevens flink wat kosten op een juridische procedure.

Van welke voordelen profiteert u bij mediation?

Een mediator inschakelen om een conflict op te lossen, brengt diverse voordelen met zich mee:

  • U kiest voor een aanpak die werkt;
  • Bemiddelingsmethode met hoge slagingskans;
  • Het is betaalbaar;
  • U kunt zelf invloed uitoefenen op de oplossing;
  • Win-win situatie voor beide partijen.

 

Maak een afspraak in Nieuw-Vennep

Heeft u deskundige hulp nodig als u gaat scheiden of een arbeidsconflict wilt oplossen? Maakt u gerust een afspraak met één van onze mediators in Nieuw-Vennep. Met onze ervaring staan wij graag voor u klaar en helpen u om een conflict zo spoedig mogelijk op te lossen. Uiteraard is onze dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit en zijn al onze mediators gecertificeerd.

Neem contact op